Langhe cheese experience in agricaseificio
Starting from 38€Per person
Check calendar
Overview
5.0 / 5(1 Reviews)
Visit the stable and discover the daily commitment to caring for the animals, follow the path of the milk in the dairy, observe the slow maturation of the small wheels in the natural cave and taste the result of so much commitment and dedication: a two-hour journey to our farm, to discover our work and taste fresh and mature sheep and goat cheese. We are waiting for you!
Show all images
+2
Our partner
1 experiencesDa Fabiana
Important information
Italian
Free cancellation (2 gg)
Duration (2 ore)
Bad-Weather-proof
What to expect
we take you to our stable to learn about the life of the sheep, their diet and their daily routine, a fundamental step in having excellent milk to take to the dairy. We follow the milk in our dairy farm, where every day the milk is curdled and processed: we will show you all the steps in the transformation of raw milk into Robiola, a typical specialty of the Langhe. After this hour together, you sit at a beautiful wooden table and taste our products. You will then be free to spend as much time as you want here.
Meeting place
BOSSOLASCHETTO AT 'DA FABIANA TRATTORIA ED AFFITTACAMERE'
Reservation policy
Read more
Where
Frazione Bossolaschetto 12, 12060 Bossolasco
Reviews
5.0 / 5(1 Reviews)
Mattia Mennuti
Location molto bella che ha superato le aspettative, piacevolmente sorpresi dal fatto che volendo si può anche soggiornare cosa che farò la prossima volta, perché sicuramente tornerò. Esperienza interessante, produzione a km0 di prodotti veramente ottimi. Gli animali sono trattati nel massimo rispetto, e lo si evince anche dalla preparazione e dalla conoscenza, dei prodotti e degli animali, dei proprietari. Il prezzo vale sicuramente l’esperienza, per godersi una giornata di relax e buoni sapori, il tutto accompagnato dalla cordialità e gentilezza della famiglia che gestisce il tutto. Quindi consigliato sicuramente.