Ravioli in the cellar!
Starting from 60€Per person
Check calendar
Overview
5.0 / 5(6 Reviews)
Rolling pin, apron, flour, and. let's learn how to make pasta with a fun cooking class dedicated to the traditional recipe for ravioli stuffed with pot roast. Mama Marisa will show you the technique and reveal the recipe, telling you the story of the ravioli.
After kneading, we go on a wine discovery tour: we start in the vineyard to understand how we take care of the vines and soil; we continue to the winemaking cellar and the Metodo Classico aging room to find out more about our production.
Then we return to the farm for lunch, which includes a mixed appetizer, ravioli prepared by you, and a dessert! In combination with the dishes we offer you a tasting of 4 wines representative of our winery and territory.
Show all images
+2
Our partner
24 experiencesAzienda Agricola Calatroni
Important information
Italian
Free cancellation (2 gg)
Duration (4 ore)
School-Friendly
Pet-Friendly
Disability-Friendly
Bad-Weather-proof
Private Reservation
What to expect
10:45 a.m. - Experience begins
Cooking workshop
Guided tour of vineyards and winery
Lunch with wine tasting paired with ravioli and other courses
2:45 pm- End of experience
Meeting place
Agriturismo Calice dei Cherubini
Reservation policy
Read more
Where
Via Canova 7 Santa Maria della Versa
Reviews
5.0 / 5(6 Reviews)
ALESSIO BRESCI
Esperienza piú che consigliata.
Al nostro arrivo abbiamo trovato gentilezza e attenzione nei minimi particolari.
Corso di cucina con la Sig.ra Marisa,poi visita guidata con spiegazione esaustiva ed infine pranzo con degustazione di 4 vini di loro produzione diretta bio e km0,antipasto,ravioli al brasato fatti da noi e dolce piú caffé.
Torneremo per altre esperienze.
Claudia Romaioli
Bellissima esperienza! La signora Marisa e tutti i collaboratori dell'agriturismo ci hanno accolti in modo cordiale e caloroso. Tutto super: dall'attività dell'impasto, alla visita guidata in cantina, al pranzo con degustazione dei vini! Da provare.
Stefano Besana
Tutto organizzato alla perfezione, anche la parte narrativa descrittiva della famiglia e della azienda agricola è stata molto formativa e interessante.
Fare i ravioli esperienza unica, tutte le fasi di preparazione seguite con cura, pranzo e vini eccellenti!
Ottimo!