Oltrepò by e-bike and picnic among the vineyards
Starting from 80€Per person
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Overview
5.0 / 5(1 Reviews)
Through this experience you will discover Oltrepò Pavese from a new perspective. The hills, vineyards and characteristic villages of the area will frame your e-bike excursion with picnic among the vineyards.
Meet at 9:30 am at our winery, breakfast with coffee and "brasadé" or homemade cake. After exchanging a few chats about the winery and the area you will be given your e-bikes, directions on the route, water and a juice. The hike will be done independently by the participants.
At lunchtime the winery will be waiting to deliver your basket of local delicacies and accompany you among the vines set up to enjoy the coolness and enjoy your meal. You can relax here until sunset, savoring the wine produced by the winery.
Lunch includes local delicacies, fritters, local cured meats, venus rice with seasonal vegetables or cold pasta, sweet water, and of course a bottle of wine (for every 2 people).
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Our partner
6 experiencesLa Casaia
Important information
Italian / English
Free cancellation (2 gg)
Duration (8 ore)
Pet-Friendly
Private Reservation
What to expect
- 9:30 meeting at the farm and breakfast
- 10:00 delivery of bikes and start independent excursion
- 13:00 return to the farm and delivery picnic basket:
- post-lunch relax
Meeting place
La Casaia - Via Castello, 8 - Santa Giuletta (PV)
Reservation policy
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Where
Via Castello 8, Santa Giuletta
Reviews
5.0 / 5(1 Reviews)
Federica Vailati
Sin da subito Roberto e Vittorio ci hanno accolte nella loro realtà. Il casolare è immerso nelle colline e nei vigneti dell’Oltrepo, la terrazza regala una vista mozzafiato ed il tutto è sommerso in un silenzio quasi assordante. Per noi, gente di città, è stato meraviglioso. Abbiamo avuto la possibilità di vedere da vicino il paesaggio in E-Bike. Al rientro Roberto ci ha raccontato la storia dell’azienda, la produzione del loro vino BIO ma soprattutto abbiamo degustato il loro spumante “13 Lune”, uno dei migliori mai assaggiati: fresco e leggero. Abbiamo infine pranzato con salumi, formaggi, e pasteggiato con il loro Pinot. Roberto ci ha viziate davvero!
Consiglio vivamente una visita a questi due ragazzi, sono sicura apprezzerete la passione che vi trasmetteranno, la loro genuinità, trasparenza, i loro prodotti e la natura in cui vi immergerete.