Lazio

Il Lazio, oltre a ospitare Roma, la città eterna, è una regione in cui si incontrano montagne, mare, fiumi, laghi, vulcani e borghi antichi. Da Gaeta e Sperlonga sulla Riviera di Ulisse, a quelli dell'entroterra con le loro forti tradizioni gastronomiche, come Ariccia con la sua porchetta. Nella zona collinare vengono coltivati alberi da vite e ulivi per la produzione di vino e olio. Queste sono anche terre della Mozzarella di Bufala, uno dei più importanti marchi di denominazione d’origine protetta del centro-sud d’Italia, che si estende fino alle province di Frosinone e di Latina. E come non citare il Carciofo Romanesco e il Pecorino Romano Dop, base per tante ricette della cucina laziale.

Read more
Filter your search

Featured

Visit a centuries-old olive grove and try organic EVOO
Visit a centuries-old olive grove and try organic EVOO
Visita all'uliveto secolare e cena biologica sotto le stelle
Visita all'uliveto secolare e cena biologica sotto le stelle
5 results

Discover experiences

Visit a centuries-old olive grove and try organic EVOO
Visit a centuries-old olive grove and try organic EVOO

Come and have a snack in a centuries-old olive grove, just one hour from Rome

18.00/ person
star-icon0.0 / 5
Visita all'uliveto secolare e cena biologica sotto le stelle
Visita all'uliveto secolare e cena biologica sotto le stelle

Una cena romantica sotto le stelle con vista sull'uliveto secolare

40.00/ person
star-icon0.0 / 5
Farm lunch in an ancient olive grove
Farm lunch in an ancient olive grove

Visit a farm immersed in the hills of Sabina and experience the unique thrill of lunch amid the centuries-old olive grove with local products.

40.00/ person
star-icon0.0 / 5
A day in a farm at the foot of Parco Nazionale del Gran Sasso
A day in a farm at the foot of Parco Nazionale del Gran Sasso

In a unique landscape Casale Nibbi’s farm will introduce you to the wonderful and fascinating world of agriculture.

10.00/ person
star-icon0.0 / 5
From the farm to the table!
From the farm to the table!

Come to discover the secrets of our organic vegetables house. We grow our veggies and we use seasonal products to prepare you a “0-Km range food” lunch.

40.00/ person
star-icon0.0 / 5

Continue to explore

18 experiencesSicilia
3 experiencesSardegna
19 experiencesPiemonte
0 experiencesValle d'Aosta
33 experiencesLombardia